30. lokakuuta 2016

Virkattu unisieppari

Jo parin vuoden ajan ajatus unisiepparin tekemisestä on aika ajoin sujahtanut mieleeni, mutta joka kerran se on jäänyt tekemättä. Nyt pari viikkoa sitten päädyin blogiin, jossa sellainen oli tehty. Kipinä sai sytykkeen ja leimahdus tapahtui.


Blogikirjoituksessa oli myös ohje virkattuun osioon. Ei tarvinnut lisäinspiksiä tai ohjeita lähteä tällä kertaa enempää kaivelemaan sillä kirjoituksessa oli kivan näköinen malli heti käden ulottuvilla. Ei siis syytä aikailuun, kun sopivat langatkin löytyi mukavasti valmiista kätköistä. Virkattu osio oli tehty sukkelaan yhdessä illassa ja kyllä tuntui pitkältä kärsimättömän aika kun, piti odotella pitkälle seuraavaan päivään, että pääsin hankkimaan sopivat höyhenet, helmet ja metallirenkaan, johon mandalan virkkasin kiinni.


Höyhenien ja helmien kiinnittely ei ollut lempparihommani vaikkei siinä hankaluuksia ollutkaan. Sen tyylinen näpertely vain ei kuulu mielipuuhiini. Homman sain kuitenkin hoidettua ja unisieppari pääsi roikkumaan paikalleen sängyn päädyn ylle.4 kommenttia:

  1. Aivan ihanat värit!! Miulla ei oo välisilmää, joten olen ihan kade, niin hienosti yhdistetty värejä 😍

    VastaaPoista
  2. Se on kaunis! (: Olen itsekin miettinyt, että tuommoinen voisi olla kiva mutten ole vielä törmännyt ihan sellaiseen, minkä haluaisin ja toisaalta odottelen vähän inspistä myös. Ehkä jonain päivänä. Unia näen kyllä ihan riittämiin, notta muutaman voisi sieltä siepata hyvin poiskin. ;)

    VastaaPoista
  3. Aivan ihana ja mitkä värit!Minäkin olen etsiskellyt valmsta ohjetta virkattuun unisieppariin ja tämän aion kyllä tehdä:)

    VastaaPoista