18. marraskuuta 2015

Pehmeitä sydänkoristeita

Aloitin jo joulutunnelmoinnin värkkäilemällä pieniä sydänkoristeita. Neulomalla tietenkin ;)
Yritin kovasti etsiä netistä sopivaa sydänmallia, mutta niissä mitä löysin oli jotain pielessä sydämen muodossa tai toteutustavassa muuten tai sitten en osannut seurata ohjeita. Näin ollen päädyin taas kehittelemään sydämeni itse ja niistä tulikin tosi ihania. Jaan oman mallini näiden sydänten tekoon omassa postauksessani, jonka julkaisen viikonloppuna sunnuntaina. 


Langaksi pikkusydämiin valikoitui Schachenmayr Select Mariette-lanka minkä löysin kaupungin lankakupasta Pitsi ja Palmikko. Lanka tuntui ihanalta ja pienet paljetit tuovat hiukan blingblingiä mukaan. Valitettavasti se ei juurikaan näissä kuvissa näy. Vaikka alunperin halusin väreiksi suunnittelin punaisen, tummanharmaan ja valkoisen, käy tuo vaaleanharmaa valkoisen tilalta oikein hyvin.Asettelin ne jo nyt metsästä napattuihin oksiin roikkumaan ja niistä ne pomppaavat joulun tullessa kuusenkoristeiksi.3 kommenttia:

  1. Aivan ihania! (: Voi kun ei oo aikaa tehdä kaikkea. Oon jo parin joulun ajan mietiskellyt itse tehtyjä joulukoristeita mutta eihän tässä mitään ehdi taaskaan. Paitsi lahjaksi. Noh, ehkä ensi vuonna... ;)

    VastaaPoista