21. tammikuuta 2016

Kesän muistot

 Näin kovilla pakkasilla alkaa väkisinkin kaipaamaan kesän ihanuutta. 
Minä ainakin olen ehottomasti kesäihmisiä ja mikäs sen mukavampaa kuin muistella kesää neulomalla kesän muisto-sukat. 


Väriksi valikoitui ihana vaalea mintunvihreä Novitan Nalle- lanka, jonka olin vuoden lopulla löytänyt lankojen pop up- myymälästä. Sukkien ohjeen löytää Pirjo Iivosen Unelmieni silmukat - haaveista sukiksi -kirjasta. Myös Raverlyssa on sivu sukille, josta voi ihailla Iivosen alkuperäisiä sukkia. Ohje kuitenkin löytyy vain kirjasta. 


Alunperin ajattelin, että kerrankin teen sukat jotka teen täysin ohjeen mukaan, mutta eihän siinä lopulta käynytkään niin. Kun ohjeen mukaan aloin tekemään tuota korsikuviota, jokin ei ihan täsmännyt. Joko ohjeessa oli pikkuvika tai luultavammin itse en vain ymmärtänyt. Piti siis itse pähkäillä miten saan lehdykät ja varren kohtaamaan toisensa oikein, koska ohjetta seuraamalla en saanut niitä kohdilleen. Päädyinpä sitten taas tekemään sukan oman mieleni mukaan. 


Omissa sukissani korret alkaa heti varsiresorin jälkeen ja niitä on eri määrä. Varressa yksi vähemmän, mutta jalkaterän päällä niitä jatkuu kolmen sijaan neljä. Pienien alun ongelmien jälkeen sukista tuli erittäinkin sopivat ja kauniit. Tykkään kuviosta todella paljon. 


6 kommenttia:

 1. Onpa keväiset ja sievät sukat :).

  VastaaPoista
 2. Kauniit sukat ja miten ihana väri!

  VastaaPoista
 3. On tosiaan kauniit sukat! Erilaiset!

  VastaaPoista
 4. Hauska kuvio, en ole aikaisemmin nähnytkään. Itse taas toivon että talvi vielä jatkuu että kerkeän käyttämään keskeneräistä villatakkiani :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiköhän talvea vielä riitä, paljon neulomisintoa sinulle :)

   Poista