9. kesäkuuta 2015

Kesän kolme projektia.

Minulla on keskeneräisenä kolme kesäistä käsityöprojektia. 
Ideaaliahan olisi saada kesäisiä juttuja valmiiksi jo ennen kesää tai alkukesästä, jotta ne saa käyttöön ajoissa kesällä. Minulla taitaa kyllä mennä niinpäin että tykkään kesällä tehdä ne kesäiset jutut ja ne menee käyttöön vasta seuraavana kesänä. 

Tämä mytty oli tarkemmin esittelyssä yhdessä aiemmista postauksista.
Mekko ei ole sen pidemmälle juurikaan kerennyt sillä sormeni kipeytyi virkkaamisesta. Varmaan syynä liian tiukka käsiala tai huono ote virkkuukoukusta tai jokin tällainen. Lisäksi kehitin itselleni toisen projektin jota pidin kuitenkin tämän mekon valmistumista kiireellisempänä. 


 Se kiireellisempi työ on löhöilyviltti tai auringonottomatto tai miksikä sitä haluaakaan kutsua. Minulla on olemassa mummon vanha päiväpeite, jota olen käyttänyt juurikin näissä tarkoituksissa. Ja se on muuten ihana ja täydellinen, mutta kovin iso painava ympäriinsä kanniskeltavaksi kaupungissa. Niinpä päätin jättää sen maalle äidilleni ja käytän sitä siellä päin ollessani. Tilalle "kaupunki"käyttöön teen pienemmän ja vähän kevyemmän version. 


Siksak-kuviolla päätin mennä tämän projektin kanssa. Näyttää kivalta ja kuitenkin yksinkertainen ja nopea tehdä. Kuvanottohetkestä viltin pituus on jo yli tuplaantunut, mutta loppuun on matkaa vielä todella paljon. 


Kolmantena työnä on jo aloitettuna pitsinen kesätoppi, mutta tämän valmiiksi saanti menee varmaan lähemmäksi syksyä. Haluan ensin saada muut valmiiksi ennekuin jatkan tätä. Näissä kolmessa riittää tekemistä käsitöiden saralla koko kesäksi enemmän kuin tarpeeksi, sillä on töitä ja paljon kaikenlaista kesäpuuhaketta. Kun ilmat on hienoimmillaan niin käsityöt saavat jäädä sohvan nurkalle ja kirmaan nauttimaan kesästä. 


1 kommentti: