18. toukokuuta 2015

Virkattu Pompula-pannunalunen

Olin aloittelemassa lauanai-iltana euroviisujen esikaselumaratonin katselemista, kun sormet alkoivat syyhyämään, että niille olisi saatava jotain puuhaketta. En jaksanut kuitenkaan alkaa keskittymään mihinkään keskeneräiseen työhöni vaan halusin tehdä jotain nopeaa ja näppärää. 

Kaivelin lankavarastojani ja nämä pompsahtivat sieltä mukaani.


Päätin tehdä pannunalusen ja ihan itse ex tempore - meiningillä kehittelin tämän mallinkin suit sait sukkelaan.. Harvemmin missään työssä ohjeita noudattelenkaan. Otan vain ideoita tai kuvoita ja malleja, joista sitten kehittelen omat värkkäilyni. 


Oli kiva nähdä, kuinka äkkiseltään päähän juolahtanut inspis muotoutui onnistuneeksi käsityöksi. 
Nimesin tämän pannunalusen Pompulaksi, kun se kerran on täynnä tuollaisia pehmeitä pompuloita.  


Täytyy vielä euroviisuista sen verran mainita (ne seuraan joka vuosi), että tällä kertaa en esikatseluista löytänyt oikein sellaista lempparibiisiä, joka on tavatota. Yleensä sellainen on löytynyt helposti. Laulut tuntuvat kovin geneerisiltä eivätkä oikein jää mieleen. Lisäksi balladeja/duettoja on aivan liikaa. Syövätpähän toisiltaan ääniä ja erottuva Suomen PKN kiitää voittoon!! :D No, jospa live-esityksissä joku tekee sitten vaikutuksen. Ei se vielä myöhäistä ole. 

Urheilun lisäksi euroviisut on muuten lempparijuttujani seurata neulomuksen tai vastaavan tekemisen ohessa. Ja nykymallilla tästä herkusta saa nauttia jopa kolmena iltana. Huippua! :D

Löytyykö muita viisujen seuraajia???2 kommenttia:

  1. Hieno. Katsoin ensin, että olet virkannut tuon jonkun narun /köyden ympärille.

    VastaaPoista