8. heinäkuuta 2015

Lankakasa.

Niinkin kauan aikaan sitten kuin toukokuussa järjestelin lankani ja tsekkailin mitä minulla onkaan. En koskaan käytä aikaani lankojen punnitsemiseen mutta tommonen kasa niistä syntyi kun kerät sängylle levittelin. Ihan kaikki lankani tuossa nopeasti räpsäistyssä kuvassa ei ole. Kuvasta puuttuu uusimmat hankintani silloin ja ne kerät mitkä kuuluu noin seitsemään keskeneräiseen työhöni. Lähes kaikki silloin keskeneräiset työt ovat kesken edelleen. Kesä ei ole minulle kovinkaan tuotteliasta aikaa neulonnan saralla.

Eniten minulta löytyy villa- tai villasekoitelankoja. Akryylilangoista en pidä ollenkaan. Niitäkin kyllä löytyy tiettyihin tarkoituksiin hankittuna, mutta vähemmän. Viime aikoina puuvillalankojen määrä varastoissani on kasvanut, koska olen innostunut tekemään enemmän sisustukseen liittyviä töitä.


Tämä värikäs lankakasa tuskin tulee kovin paljoa pienenemään varmaan koskaan sillä himo lankojen osteluun on minulla aina liian suuri. Olen surkea pitämään lankalaihiksia. Kasan kerät kyllä vaihtuvat, mutta kotona olevan langan määrä ei pienene vaan pikemminkin kasvaa aina pikkuhiljaa. Taidan laihistella vasta sitten kun en saa keriäni enää mihinkääm jemmaan. 

2 kommenttia:

  1. On ihanaa vain hypistellä lankoja ja kankaita ja miettiä, mitä niistä voisi tulla:) Siinä käy helposti niin, että kerä jos toinenkin tarttuu mukaan... Tai sitten harmittelee pitkän aikaa,kun juuri sitä ostamatonta olisi tarvinnut:)

    VastaaPoista
  2. No mitäpä sitä suotta laihistelemaan, jos tuntuu, että lankoja ei ole liikaa ja niiden kanssa mahtuu elämään, ja että langat vaihtuvatkin eivätkä vain seiso varastossa. Komeat kasat! Ja täytyypäs vielä todeta, että ihanan värikästä <3

    VastaaPoista