1. joulukuuta 2015

Joulukalenterisukka ja uuden oppimista

Joulukuun ensimmäinen päivä ja heti aamusta starttasin Missä neuloimme kerran -blogin joulukalenterisukkien teon. Ensin ei ollut tarkoitukseni osallisua tähän, mutta kun tämä päivä koitti niin en malttanut olla hyppäämättä mukaan. Niinpä ensimmäisen luukun jälkeen ensimmäisen sukkani aloitus näyttää tältä.


Aiemmin en ole tehnytkään sukkia varpaista varteen, joten tulee sellainenkin opeteltua tässä samalla vihdoin ja viimein. Tarkoitukseni on ollut se opetella jo aikapäiviä sitten, mutta aina on sukka lähtenyt neuloutumaan perinteisesti varresta alapäin. Onneksi Missä neuloimme kerran - blogissa on myös kaikki tarvittavat linkit jos jotain juttua ei osaakaan. Kuten tämä kärkialoitus. Se olikin helppo tehdä ja onnistui heti kerralla hienosti. 

Tarkoitukseni oli tehdä tätä sukkaa kirjoneulekuvioiden kanssa, mutta silloin tämä olisi tarvinnut enemmän silmukoita. Teen vähän paksummilla langoilla, joten minun oli pakko vähentää silmukkamäärää 68:sta 56:een, jottei sukasta tulisi liian isoa. Suurimmaksi osaksi nämä siis varmaan jää raitasukiksi ellei vastaan tule kuviota jonka voin soveltaa omaan silmukkamäärää sopivaksi. 

Saa siis nähdä mitä tuleman pitää. 
Joka tapauksessa olen tästä joulukalenterista erittäin innoissani ja yritän kovasti toteuttaa sitä ajallaan. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti