11. helmikuuta 2015

Vanhoja lemppareita.

Olen ihastellut ihmisten aikaansaannoksia erilaisissa kävityöblogeissa jo jonkin aikaa ja itsekin neulonut intohimoisesti jo viisi vuotta, joten päätinpä aloittaa minäkin oman "käsityöpäiväkirjani" viimein. 

Ihan ensimmäisenä esittelen muutaman lempparineulomukseni, jotka ovat olleet onnistuneita ja kovassa käytössä.


Tässä on pitkäTimanttihuivini, joka menee kaulan ympäri kolme kertaa ja on pehmeä ja lämmin, vaikka onkin reikiä täynnä. Tämä on tehny muistaakseni toissa syksynä ja ollut minulla käytössä aina viime ja tänä talvena.Sitten on minun ehdottomasti kaikkien aikojen lempparivillikset! En millään muista mistä langoista on tehty, kun nämä taitaa olla kolmisen vuotta vanhat. Käytössä ja pesuissa nukkaantuneet, mutta silti säilyneet kovasta kulutuksesta huolimatta ehjinä. Kuvioinnin suunnittelin itse, eli varsi ja jalan päälipuoli on tähtikukkaa ja kantapää ja pohjapuoli raitaa. 


Luonnonvalkoinen on väriltään tämäkin työ. Viime talvena sain tämän torkkupeiton sohvalle valmiiksi. Sen alla on lämmin olla ja neuloa lisää tai katsella telkkua. Kuvion suunnittelin itse ja lankana käytin Novitan Keloa.Viimeisimpänä esittelen tässä itseasiaasa tämän vuoden puolella tehdyt villikset miehelleni. Hän ei itse suostunut jalkamalliksi, niin vedin nämä omien villasukkieni päälle, ettei ihan löllyköiltä näytä kuvassa. Seiskaveikasta itsesuunnitellut raitakuviot. Nämä on kivat, kun on värikkäät muttei sitten kuitenkaan liikaa. 


Siinähän niitä muutama.
 Reilun viiden vuoden aikana siitä, kun neulomisen salat itse aloitin opettelemaan on tullut tehtyä valtavan paljon neulomuksia itselle, sukulaisille ja kavereillekin. Vanhoja juttuja olisi kiva esitellä enemmänkin, mutta jospa nämä riittäisi ja keskitytään tässä blogissa sitten niihin uusiin juttuihin. 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti