29. helmikuuta 2016

Helmikuisen sunnuntain sukat

Eilen vietin koko lähestulkoon koko sunnuntain sohvalla neulomisen parissa. 
Olen tekemässä muutamaa isompitekoisempaa työtä jälleen saman aikaisesti (ei niistä sen enempää tässä) ja kaipasin niiden väliin jotain nopeasti valmista. 


Niin syntyi valmiiksi yhdessä päivässä nämä raitasukat. Lankana käytin Hjertegarnin Basic villasekoitelankaa, jotka olivat lojuneet lankakätköissäni jo pitkän aikaa. Lanka oli kiva, mutta harmillisesti neuloin vähän liian paksuilla puikoilla nämä. Tehdessä en sitä tajunnut, kun aina neulon niin napakalla otteella, mutta valmiissa sukassa silmukat vaikuttavat jotenkin löröiltä. Neuloin sukkien jälkeen pienen tilkun ohuemmilla puikoilla ja jäljestä tuli paljon parempi. 
Noh, eipä tuo haittaa. Itselleni kotisukiksi olivat tulossa muutenkin. 


Niin ja pahoittelut jos kuvissa näkyy häiritsevästi koirankarvoja. Menin epähuomiossa tepsuttelemaan  ees sun taas nämä jalassani ennen kuvien ottoa. Ja koirataloudessa kun eletään ei näiltä karvavahvistuksilta sukissa aina oikein voi välttyä.


2 kommenttia:

  1. Kauniit sukat! Kiva tietää että on muitakin jotka haluavat välillä saada nopeasti valmista :-)

    VastaaPoista
  2. Onpa todella kauniisti yhteensopivat värit! Tuo valkoinen kerroksen raita värien välissä tuo tosi kivasti ryhtiä, ja kokonaisuutena nämä on kyllä hirmuisen nätit sukat. :)

    VastaaPoista